Oplossingen en diensten

Google Looker Studio

Met Google Looker Studio (voorheen Data Studio) krijg je snel en eenvoudig inzicht in jouw data.

Het is een dashboarding tool met een heleboel mogelijkheden.


Datagedreven marketing oplossingen


Google Looker Studio

Google Looker Studio is een heel uitgebreide (gratis) tool dat data ophaalt uit Google Analytics. Waar je in Google Analytics verdwaald kunt raken in alle rapporten en data, regel ik jouw Looker Studio dashboard zo in dat je alleen ziet wat je wil zien. Naast inzicht in je web data, kun je hier ook data aan toevoegen uit Google Search Console (SEO), Google Ads en nog heel veel andere bronnen.

Sturen op targets

Heb jij doelstellingen per jaar, maand, week? Looker Studio is de perfecte tool om dit in de gaten te houden zodat je er ook op kunt sturen. Bijvoorbeeld 300 aankopen, 5000 bezoekers, etc. Zo heb jij iedere dag inzicht in de voorgang van jouw bedrijf.

Natuurlijk kan Web Wetenschap jouw helpen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Eenvoudig dashboard

Met een eenvoudig dashbaord krijg je inzicht in standaard KPI’s, zoals webbezoeken, tranascties en engagement. Daarnaast krijg je een overzicht van best presterende pagina’s en meest gebruikte bronnen.

Natuurlijk is er altijd ruimte voor personalisatie.

Prijs: 250 euro

Compleet dashboard

Het complete dashboard geeft inzicht in wat het eenvoudige dashboard doet, en daarnaast krijg je ook inzicht in search console en Ads data. Met de funnelweergave ontdek je snel knelpunten op jouw website. Je doelstellingen worden in dit dashboard duidelijk zichtbaar.

Prijs: 350 euro

Dashboard + metingen

Heb je specifieke wensen voor het dashboard, maar worden deze datapunten nu nog niet gemeten in Google Analytics? Dan maakt Web Wetenschap eerst deze datapunten in orde, en bouwt dan een (compleet) dashboard.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld nieuwsbrief aanmeldingen, video weergaven of kliks op een item.

Prijs: afhankelijk van het aantal datapunten en type dashboard. Tussen de 350 en 500 euro.