Google Analytics

Oplossingen en diensten

Met Google Analytics zijn de mogelijkheden voor jouw website eindeloos.

Maar hoe krijg je alle data in Google Analytics, en hoe kun je er vervolgens mee analyseren?

Met een optimale website jouw bedrijf laten groeien

Google Analytics

Google Analytics is een heel krachtige (gratis) tool die je als het ware koppelt aan je website. Als deze koppeling eenmaal staat, kunnen we aan de slag met verschillende oplossingen om de data die Google Analytics genereert optimaal in te zetten. Het is daarvoor wel belangrijk dat alles goed ingesteld staat. Deze check wordt áltijd als eerst gedaan bij het afnemen van een dienst.

Google Analytics 4 
Per 1 juli aanstaande houdt de huidige versie van Google Analytics op te bestaan. Universal Analytics wordt dan vervangen voor Google Analytics 4. Dit is een hele nieuwe tool, die een nieuwe manier van meten eist, en die dus ook opnieuw ingesteld moet worden. Je zal daarna ook moeten wennen aan de nieuwe rapporten en interface.
Natuurlijk kan Web Wetenschap jouw helpen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Verhuizen naar GA4

1 juli 2023 moet iedereen over zijn op de nieuwste versie van Google Analytics. Het is van belang op snel te migreren, om zo veel mogelijk data te verzamelen. In deze dienst neem je enkel een verhuizing af, en controleert Web Wetenschap in de week na verhuizing of alles (blijft) werken.

Daarnaast bespreken we jouw meest gebruikte rapporten en zet Web Wetenschap deze klaar in GA4.

Prijs: vanaf 199 euro.

Meetbaar maken van je website

Vind je het belangrijk om bepaalde data inzichtelijk te hebben, maar worden die op dit moment nog niet gemeten? Dan helpt Web Wetenschap je verder. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanmelden voor een nieuwsbrief of het klikken op een button.

Prijs: afhankelijk van je wensen, tussen de 49 en 249 euro.

Heb je een andere vraag?

In Google Analytics is nog veel meer mogelijk. Heb je een andere vraag of wil je de mogelijkheden gezamenlijk bespreken? Neem dan contact op.

Web Wetenschap | Diensten

Hoe kan ik je helpen?

Nog niet gevonden wat je zocht? Er is nog veel meer mogelijk. Neem hiervoor contact op met Web Wetenschap.